Blue Dragon

Full-service digital marketing agency

HoofdkantoorDen Bosch
SectorDigital Agency
Investering2023
Websitebluedragon.nl

Blue Dragon

Blue Dragon is een full-service digital marketing agency. Het bedrijf is gevestigd in Den Bosch en adviseert en ontzorgt klanten op het gebied van strategie & conceptontwikkeling, technologie, en online marketing. Doormiddel van Blue Dragon’s creativiteit en technische expertise helpen ze bedrijven hun marketing en sales doelen te behalen. Blue Dragon is onstaan door het samengaan van verschillende bedrijven met allen verschillende achtergronden en expertisen. Daardoor is er nu een groep ontstaan die haar klanten op alle vlakken kan ontzorgen. Het klantenbestand van Blue Dragon bestaat uit o.a. uit MKB, een scala aan gerenommeerde farmaceuten en grotere (internationale) corporates.

1983 Opgericht
50+ FTE
Platinum Hubspot Partner Level

Buy and Build: 1 + 1 = 3

Door de kracht van digitalisering en opkomende trends zoals het gebruik van AI is de markt voor digital agencies continu aan verandering onderhevig. Blue Dragon haar ambitie is door middel van gerichte overnames haar expertise en dienstenaanbod te blijven uitbreiden, en zo haar klanten nog beter van dienst te zijn in deze dynamische markt. Hierbij geldt het 1+1=3 principe waarbij beide partijen kunnen profiteren door de krachten de bundelen. Daarnaast zal geografische uitbreiding en het toevoegen van nieuwe klantgroepen bijdragen aan de landelijke dekking van Blue Dragon.

“We hadden direct een klik met het team en we verwachten dat ze met hun M&A expertise de ideale sparringpartner en aanvulling zijn om onze droom te verwezenlijken.“

Erik Joosten & Harmen Hop Management - Blue Dragon

Betrokken investeringsteam

Vragen over onze investering of de onderneming? Neem contact op met een van de betrokken teamleden van Pontex Investment Partners.

Ontmoet het hele team
Franck Marra Partner
Daan Röttger Senior Investment Manager
Robin Schoonveld Investment Associate