Blue Dragon

Full-service digital marketing agency

HoofdkantoorDen Bosch
SectorDigital Agency
Investering2023
Websitebluedragon.nl

Blue Dragon
Blue Dragon is een full-service digital marketing agency. Het bedrijf is gevestigd in Den Bosch en adviseert en ontzorgt klanten op het gebied van strategie & conceptontwikkeling, technologie, en online marketing. Doormiddel van Blue Dragon’s creativiteit en technische expertise helpen ze bedrijven hun marketing en sales doelen te behalen. Blue Dragon is onstaan door het samengaan van verschillende bedrijven met allen verschillende achtergronden en expertisen. Daardoor is er nu een groep ontstaan die haar klanten op alle vlakken kan ontzorgen. Het klantenbestand van Blue Dragon bestaat uit o.a. uit MKB, een scala aan gerenommeerde farmaceuten en grotere (internationale) corporates.

1983 Opgericht
50+ FTE
Platinum Hubspot Partner Level

1+1=3
Door de kracht van digitalisering en opkomende trends zoals het gebruik van AI is de markt voor digital agencies continu aan verandering onderhevig. Blue Dragon haar ambitie is door middel van gerichte overnames haar expertise en dienstenaanbod te blijven uitbreiden, en zo haar klanten nog beter van dienst te zijn in deze dynamische markt. Hierbij geldt het 1+1=3 principe waarbij beide partijen kunnen profiteren door de krachten de bundelen. Daarnaast zal geografische uitbreiding en het toevoegen van nieuwe klantgroepen bijdragen aan de landelijke dekking van Blue Dragon.

“We hadden direct een klik met het team en we verwachten dat ze met hun M&A expertise de ideale sparringpartner en aanvulling zijn om onze droom te verwezenlijken.“

Erik Joosten & Harmen Hop Management - Blue Dragon
Frans van der Harst Partner
Iris Hesselink Partner
Franck Marra Partner
Thomas van Zanten Partner
Mathijs Voogt Investment Manager
Daan Röttger Investment Manager
Luuk Boere Investment Associate
Robin Schoonveld Investment Associate