CostPerform

Cost & performance management software

HoofdkantoorVianen (NL)
SectorB2B SaaS
Investering2022

CostPerform

CostPerform is een B2B SaaS onderneming dat cost-and profitability management heeft ontwikkeld voor enterprise klanten zoals ING, Texas Capital Bank, Britisch Telecom, Vodafone, Department of Defense United States, TATA en Swiss Post.

De krachtige software wordt onder andere toegepast in het alloceren van (in)directe kosten, bepalen van interne verrekenprijzen (transer pricing) of winstgevendheid van een project, divisie, service of product aan de hand van de activity-based-costing methodiek.

20+ Jaren historie
20+ Medewerkers
45+ Landen actief

Ondersteuning van internationaal partner netwerk

CostPerform heeft een sterk netwerk van gecertificeerde partners zoals KPMG, Deloitte Global, EY, Capgemini en OnPoint Advisory die klanten adviseren in het gebruik van toepaste cost-and performance managment software en implementatie hiervan. Het partnernetwerk levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling- en groei van CostPerform.

Sinds de investering van Pontex voelt het alsof we dubbel zo snel ondernemen. Alles loopt beter, niet in de minste plaats vanwege de hands-on support van Pontex. Naast de financiële injectie hebben we dus ook een boost in netwerk, kennis en ervaring. Verder hebben we onderling ook erg veel plezier in het samenwerken. Dat plezier is ook ongetwijfeld een van de grote factoren die bijdragen aan de 50% groei die we dit jaar hopen te bereiken!

Sander den Hartog CEO - CostPerform

Betrokken investeringsteam

Vragen over onze investering of de onderneming? Neem contact op met een van de betrokken teamleden van Pontex Investment Partners.

Iris Hesselink Partner
Mathijs Voogt Investment Manager