Hemink Groep

Verduurzaming, renovatie en vastgoedonderhoud

HoofdkantoorHolten (NL)
SectorVastgoedonderhoud
Investering2021

Hemink Groep

Hemink is een landelijk opererende, vooruitstrevende en innovatieve dienstverlener op het gebied van vastgoed verduurzaming, afbouw, onderhoud en verbetering. Hemink richt zich middels een circulaire projectaanpak en een focus op Resultaatgericht Vastgoedonderhoud op grootschalige en intensieve onderhoudsprojecten. Deze projecten worden veelal gerealiseerd in bewoonde situaties. Hemink werkt met name voor woningbouwverenigingen, eigenaren en beheerders van residentieel en commercieel vastgoed en zorg- en onderwijsinstellingen. Hemink heeft als missie het voorspelbaar en betaalbaar onderhouden en renoveren van vastgoed.

3 Locaties
250+ Medewerkers
65+ Jaren actief

Bijdragen aan de verduurzaming van de Nederlandse woningvoorraad

Om haar klanten op landelijk niveau optimaal van dienst te kunnen zijn en om te kunnen blijven voldoen aan de steeds groter wordende vraag naar verbetering en verduurzaming van vastgoed, is het noodzakelijk om voldoende schaalgrootte en (personeels)capaciteit te hebben. Sinds de instap van Pontex heeft Hemink een kantoor geopend in Nijkerk en branchegenoot Painting Holland Groep uit Zaandam overgenomen. Door de hiermee gecreëerde geografische spreiding van vestigingen is de lokale zichtbaarheid en betrokkenheid gewaarborgd voor de huidige en toekomstige klanten van de groep.

Samen met Pontex Investment Partners streeft Hemink ernaar haar positie als full-service vastgoedpartner, gericht op renovatie verder, te versterken en uit te bouwen.

Jan van den Berg Algemeen Directeur - Hemink Groep

Betrokken investeringsteam

Vragen over onze investering of de onderneming? Neem contact op met een van de betrokken teamleden van Pontex Investment Partners.

Ontmoet het hele team
Franck Marra Partner
Luuk Boere Investment Associate