Nextview Consulting

Salesforce technologie implementatiepartners

HoofdkantoorEindhoven
SectorIT consultant
Investering2022

Nextview

Nextview is een one-stop shop technologie implementatiepartner van Salesforce, Mulesoft, Snowflake, Tableau en Slack die klanten zoals Asics, Boels, Hornbach, Polestar, Vattenfall en Swiss Sense ondersteunt bij business consultancy, design, implementatie en support van het wereldwijde nr.1 Customer Relationship Management (CRM) system.

In 2022 nam Nextview branchgenoot Mooza Inspire over, een in Tsjechië en Polen gevestige salesforce implementatie partner. Nextview is de nr. 1 onafhankelijke Salesforce implementatie partij in Europa en in de Top 50 grootste implemtantiepartners wereldwijd met kantoren in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Zweden, Tjechie en Polen.

1 Add-on acquisitie
200+ Medewerkers
6 Landen actief

Ondernemen met oog voor mens, milieu en maatschappij

Nextview maakt niet alleen een positieve impact op de digitale transformatie van haar klanten, maar zet zich als Certified B-Corp ook in voor mens, milieu en maatschappij. Opgericht in 2009, de onderneming heeft nu meer dan 200 medewerkers en is erkend als “Best Workplace” door “Great Place To Work” voor de laatste 6 jaar in Nederland en, sinds 2022, ook in Duitsland. Nextview wordt gedreven door haar missie “Creating a postive impact by being an awesome company that inspires”, is een Certified B-Corporation, participant van de UN Global Impact en een van de oprichters van de Maas Cleanup.

Het Pontex team ondersteunt onze ambitie om de meest toonaangevende Salesforce implementatie partner van Europa te worden, door strategisch- en operationeel support te bieden zoals tijdens de overname van onze Tsjechische branchegenoot Mooza Inspire.

Huub Waterval President & Founder - Nextview Consulting

Betrokken investeringsteam

Vragen over onze investering of de onderneming? Neem contact op met een van de betrokken teamleden van Pontex Investment Partners.

Frans van der Harst Partner
Iris Hesselink Partner
Mathijs Voogt Investment Manager