Roadshow Group

Roadshow-oplosssingen, mobiele marketingconcepten

HoofdkantoorUtrecht (NL)
SectorMobiele marketing en evenementen
Investering2018

Roadshow

Roadshow Group is marktleider in het ontwerpen en bouwen van imponerende mobiele merkervaringen. Roadshow Group doet dit voor bedrijven en organisaties die een onvergetelijke indruk op hun doelgroep willen maken. Roadshow Group zet haar uitgebreide kennis van en jarenlange ervaring in offline, online en live communicatie in om het verschil voor haar klanten te maken. Het is de ambitie van Roadshow Group boven de traditionele marketingwereld uit te springen met een unieke middelenmix van Roadshows, mobiele faciliteiten, drive yourself-solutions en experimentele marketing concepten.

400+ Roadshow units
100+ Medewerkers
40% Vloot jonger dan 3 jaar

Uitbreiding van de vloot

Om in te kunnen spelen op de groeiende vraag naar Roadshow-oplossingen heeft de Roadshow Group sterk ingezet op innovatie met het uitbreiden van haar eigen engineering- en productieteams voor de ontwikkeling van nieuwe mobiele marketingconcepten.

Dit heeft geresulteert in uitbreiding van de productie van mobiele ‘showrooms’ en ‘infowheels’, en een verdubbeling van de vloot van 200 naar 400 units tussen 2018 en 2023.

 

Betrokken investeringsteam

Vragen over onze investering of de onderneming? Neem contact op met een van de betrokken teamleden van Pontex Investment Partners.

Franck Marra Partner
Luuk Boere Investment Associate