Trymax Semiconductor

OEM voor halfgeleider (chip) industrie

HoofdkantoorNijmegen
SectorHalfgeleiders
Investering2019

Trymax

Als OEM ondersteunt Trymax halfgeleiderfabrikanten over de hele wereld met innovatieve plasma en UV Curing gebaseerde oplossingen die worden gebruikt bij de fabricage van geïntegreerde schakelingen en andere halfgeleiderapparaten.

Trymax levert voor het grootste deel aan chipproducenten in de automotive-, power electronics-, MEMS- en sensormarkt.

De R&D en assemblage vinden plaats op het hoofdkantoor in Nijmegen. Daarnaast heeft Trymax drie regiokantoren voor verkoop en service in Milan (Italie), Shuzou (China) en New Jersey (USA).

20+ Jaren historie
110+ Medewerkers
4.200 m2 Productiefaciliteit

Uitbreiding van de productiecapaciteit

Om in te spelen op de sterke vraag van chipfabrikanten voor de machines van Trymax is er geinvesteerd in een nieuwe productiefaciliteit met een verdubbeling van de productieruimte,  de researchruimte en een ‘state of the art’ cleanroom.

Verdere geografische uitbreiding heeft plaatsgevonden in 2023 met het openen van een kantoor voor verkoop en service in New Jersey (USA)

Om naar het volgende niveau te gaan en onze groeiambitie te realiseren, bundelen we onze krachten met Pontex Investment Partners.

Leo Meijer & Ludo Vandenberk CEO & Executive Vice President - Trymax Semiconductor

Betrokken investeringsteam

Vragen over onze investering of de onderneming? Neem contact op met een van de betrokken teamleden van Pontex Investment Partners.

Frans van der Harst Partner
Franck Marra Partner