VacuVin

Ontwerper, producent en distributie premium wijn accessoires

HoofdkantoorDelfgauw
SectorConsumenten producten
Investering2016
Websitevacuvin.com

VacuVin

VacuVin is een ontwerper, producent en marketeer van hoogwaardige wijn- en baraccessoires en is het meest bekend om de Originele Vacu Vin wijnstopper en afsluiter. De producten worden verkocht in meer dan 70 landen over de hele wereld via internationale verkoopkantoren in de Verenigde Staten en Europa (Nederland (hoofdkantoor), Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en België).
Het productaanbod omvat Wijnstoppers, Koelers, Wijnstoppen, Wijn- en Champagneopeners, Gift sets, Keukengerei, Wijn schenktuiten, Barbenodigdheden en Wijn gadgets.

70+ Landen actief
70+ Medewerkers
4.7/5.0 Amazon score

Voor elkaar: De drijvende kracht achter VacuVin

Voor Elkaar is de sociale werkplaats en dochterbedrijf van VacuVin, dat voornamelijk werknemers in dienst heeft met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor Elkaar heeft langdurige samenwerkingsverbanden met verschillende sociale uitzendbureaus (bijvoorbeeld Binnenbaan) die de detachering van werknemers regelen. Op deze manier biedt Voor Elkaar haar werknemers de kans hun kwaliteiten te ontdekken en hun zelfvertrouwen te ontwikkelen op de werkvloer. Van de 70 FTE die werkzaam zijn bij VacuVin zijn 27 FTE direct werkzaam bij Voor Elkaar. VacuVin probeert via deze weg wat terug te kunnen doen voor de maatschappij.

Betrokken investeringsteam

Vragen over onze investering of de onderneming? Neem contact op met een van de betrokken teamleden van Pontex Investment Partners.

Frans van der Harst Partner
Iris Hesselink Partner
Robin Schoonveld Investment Associate