WTS Energy

Uitzendbureau voor technisch personeel

HoofdkantoorDen Haag (NL)
SectorUitzendbureau
Investering2020

WTS Energy

WTS Energy richt zich op het wereldwijd vinden, opleiden en plaatsen van personeel binnen de energie sector. Met meer dan 20 kantoren wereldwijd en verschillende lokale trainingscholen neemt WTS Energy een belangrijke positie in het lokaal matchen van de specialistische werknemers en werkgevers binnen de energietransitie. Naast het plaatsen van personeel bij derden is WTS Energy middels zusterbedrijf Reynard ook zelf actief in high-voltage dienstverlening binnen de offshore wind markt.

.

20+ Locaties wereldwijd
100+ Medewerkers
1000+ Arbeidsplaatsen

Inspelen op de uitdagingen van de energietransitie

Om de energie transitie te realiseren is er een groeiende behoefte aan specialistische medewerkers en is de omscholing van het bestaande personeelsbestand noodzakelijk.

WTS Energy speelt hierop in door meer eigen lokale trainingsscholen op te zetten. Via deze trainingscholen is WTS Energy beter in staat om het lokale personeelsbestand van klanten om te scholen en op te leiden tot de specialisten die nodig zijn binnen de energie sector.

Met de overname van Reynard in 2021 heeft WTS Energy ook toegang gekregen tot de kennis en kunde van de offshore wind en high voltage markt. Deze heeft WTS Energy gecombineerd met haar eigen netwerk en skills in het vinden, opleiden en plaatsen van technisch personeel wereldwijd. Hiermee speelt WTS Energy in op de groeiende vraag en huidige tekort aan technisch personeel welke nodig is voor het uitvoeren van de energie transitie.

We zijn verheugd om onze partnerschap met Pontex Investment Partners. Een ondernemend en succesvol team. Hun ervaring met private equity en support in MBO's maakt hen een ideale partner voor WTS Energy

Frederik Rengers Chairman of the Board at WTS Energy - WTS Energy

Betrokken investeringsteam

Vragen over onze investering of de onderneming? Neem contact op met een van de betrokken teamleden van Pontex Investment Partners.

Frans van der Harst Partner
Thomas van Zanten Partner
Daan Röttger Investment Manager